Uutiset

Vehmassalmi

23.7.2016
Heinäkuinen viikonloppu Vehmassalmella huipentui Dallapen ja Sharksien yhteiseen keikkaan. Vanhat perinteiset bändit ja loistava sää kiinnostivat ja innostivat yleisöä tosi paljon ja väkeä olikin paikalla miltei täysi sali. Lavalla oli hyvä ja nostalginen tunnelma – kuten vanhoina hyvinä aikoina – ja vauhtia riitti viimeiseen valssiin asti.

The Sharks oli pyytänyt vierailevaksi tähdeksi Timo ”Puppe” Nummen The Victors yhtyeestä. Puppe esitti Sharksien kappaleiden lomassa 4 tunnettua laulua ja yleisö oli haltioissaan. Sharks esittää parhaimmat kiitokset järjestäjille, Dallapen pojille, Puppelle ja kaikille paikalla olleille.

Vehmassalmen keikka jäi toistaiseksi viimeiseksi esiintymiseksi ja bändi jäi pitkälle tauolle. Koronan aiheuttamien rajoitusten vuoksi ei paluuta ole suunniteltu ja ”telakointi” jatkuu.

Terveisin, The Sharks – show continues… Maybe some day ???

Katso kuvat

Line

Föribeat 3

17.10.2015
TKHS:n järjestämät Föribeat 3 juhlat olivat aivan huikeat niin järjestelyjen, yleisön kuin bändienkin osalta. Föribeat 3 keikka oli ensimmäinen The Sharks – 5. vaihe kokoonpanolla. Leif Granit päätti luopua aktiivisesta musiikin tekemisestä 2015 alussa ja nyt show jatkuu 5 miehen kokoonpanolla. Lauluvastuut siirtyivät Christerille ja Markolle ja kumpikin pystyy vankalla kokemuksella suoriutumaan tehtävistä hyvin. Oli taas mukava tavata vanhoja tuttuja, muistella menneitä ja nauttia hauskasta illasta. Sharks osuudessa kuultiin vanhoja ja vähän uudempiakin kappaleita ja hauska oli.

Katso kuvat

Line

Back to School -62

25.10.2014
Back to School -62 kouluhipat olivat TKHS:n järjestämät Spidersien ja Sharksien yhteiset 100-vuotis bileet. Kumpikin bändi on syntynyt -60 luvun alkupuolella juuri Norssissa ja tämän vuoksi paikkavalinta osui ihan nappiin. Väkeä oli taas runsaasti paikalla ja monet kokivat palaavansa nuoruusvuosien tunnelmiin. Vanha -60 luvun tunnelma oli jotenkin aistittavissa näissä bileissä ja kaikki tuntuivat viihtyvän. Monet muistelivat vanhoja hyviä aikoja, jolloin kouluhipat olivat huipputapahtumia turkulaisen nuorison viikonloppujen ohjelmassa. Fiilis Norssissa oli tosi hyvä ja tilaisuus oli muutenkin oikein kiva – todella nostalginen.

Haluamme kiittää järjestäjiä, Spiderseja, miksaajia ja kaikkia mukana olleita hyvästä tapahtumasta. Toivottavasti tapaamme näissä merkeissä taas lähiaikoina.

Katso kuvat

Line

Venetsialainen ilta

7.9.2013
TKHS:n järjestämät perinteiset Venetsialaiset vietettiin Ruissalossa. Illan musiikista vastasivat Calling Elvis, B-Bänd ja Sharks. Sharkseille illan kohokohtana oli saada lavalle yhtä aikaa -60 luvulla perustetun ensimmäisen Sharks Fan Clubin puheenjohtaja ja vetäjä Jari Fleming ja jäsen numero 36 Jari Lehtinen. Sharks osuudella Iltaa vietettiin vauhdikasta musiikkia kuunnellen ja vanhoja muistellen.

Katso kuvat

Line

West Music Fest 2013

16.8.2013 oli vuorossa Paraisten ”Taiteiden Yö”. Paraisilla järjestettiin West Music Fest 2013 – tapahtuma, jossa esiinnyimme helsinkiläisten Knuclebone Oscar bändin ja Jukka Gustafsson Blues Bändin kanssa. Ilta oli todella vauhdikas ja bändeillä siinä määrin erilaiset ohjelmavalinnat, että ne täydensivät mainiosti toisiaan. Yleisö sai varmasti vastinetta rahoilleen ja fiilis oli korkealla.

Line

Ravintola Koulu

15.8.2013
Kesä 2013 – Sharksien meno jatkuu tasaisella tahdilla. 15.8.2013 vietettiin Turussa taas perinteistä Taiteiden Yötä mitä parhaimmassa kesäisessä säässä. The Sharks esiintyi Ravintolan Koulun ulkoilmalavalla runsaslukuiselle ja kansainväliselle yleisölle. Ilta oli todella hieno niin yleisölle kuin meillekin. Tiukkojen lupaehtojen mukaan musiikkiesitykset piti lopettaa klo 22.00, vaikka yleisö olisi halunnut kuunnella vielä lisää -60 luvun R&B musiikkia.

Line

Föribeat 2012 – Kåren

20.10.2012
Sharkseille oli ilo ja kunnia olla mukana tosi vauhdikkaissa Föribeat 2012 bileissä. Oli kiva esiintyä täydelle salille jossa kaikilla tuntui olevan tosi hauskaa ja vauhti päällä. Rumpalimme Christer vietti samalla 50-vuotis taiteilijajuhlaansa ja kutsuvieraanamme oli armoitettu R&B huuliharpisti Pekka Puranen, joka toi mahtavaa höystettä muutamiin kappaleisiin.

Haluamme taas kiittää järjestäjiä, miksaria ja kaikkia mukana olleita hyvästä tapahtumasta. On hienoa, että mukana on vielä näin monta -60 luvun hengessä soittavaa bändiä, jolloin musiikkitarjontaa on laidasta laitaan – jokaiselle jotakin. Toivottavasti tapaamme näissä merkeissä taas lähiaikoina.

Terveisin, The Sharks – show continues.

Katso kuvat

Line

Turun Taiteiden Yö – Svenska Gården – Gillesgården

18.8.2011
Turun Taiteiden yötä vietettiin taas erilaisten kulttuuritapahtumien merkeissä eri puolilla kaupunkia. Yksi tapahtumapaikoista oli Svenska Klubbenin sisäpiha, jossa The Sharks esitti 60-luvulle tyypillisen ja nostalgisen Rhytm and Blues shown.

Turkulainen The Sharks yhtye oli yksi suosituimmista 60-luvun R&B yhtyeistä Suomessa. Tällä kertaa yhtyeen ohjelmisto käsitti Rolling Stonesien, Animalsien, Doorsin, Yardbirdsien ym. 60-luvun artistien hittikappaleita, joita The Sharks esitti Graniitin lujalla tunteella ja vahvoilla tulkinnoilla.

Konsertti keräsi sisäpihan täyteen sekä vanhempia että nuorempia R&B musiikin ystäviä, eivätkä kaikki halukkaat tainneet edes mahtua alueelle. Toivomme, että kuulijat pääsivät hyvin mukaan 60-luvun tunnelmiin ja että kaikille jäi hyvät fiilikset tästä R&B sessiosta.

Myös Sharksien pojat nauttivat kovasti tästä tilaisuudesta, soittamisesta ja mahtavasta yleisöstä, josta nöyrimmät kiitokset järjestäjille ja kaikille mukana olleille vanhoille ja uusille faneille.

Katso kuvat

Line

Venetsialainen ilta Ruissalon kansanpuistossa

2.9.2011
TKHS ry:n järjestämä Venetsialainen ilta Ruissalossa oli mukava tapahtuma. Tilaisuuteen saapui paljon väkeä ja illan 7 bändiä pistivät parastaan. 60-luvun musiikkia saatiinkin kuulla laidasta laitaan, jokaiselle löytyi jotakin. Kaikilla tuntui olleen hyvä fiilis ja siellä oli kiva esiintyä sekä tavata vanhoja tuttuja.

Sharksit esittävät parhaat kiitokset mukavalle yleisölle, järjestäjille, tekniikan pojille ja kaikille bändien kavereille. Hyvää syksyn jatkoa kaikille.

Line

Sharks kiittää ja kumartaa…

27.3.2010
Wanhan Norssin perinteisissä -60 luvun kouluhipoissa oli tosi hyvä meininki ja yleisökin tuntui viihtyvän hyvin vanhojen tuttujen ja nostalgisten fiilisten parissa. Sharksien pojat kiittävät järjestäjiä, miksaria ja kaikkia mukana olleita hyvästä tapahtumasta. Kiitos myös Madmenien kavereille hyvästä yhteiskeikasta. Viimeisestä yhteisestä esiintymisestämme onkin vierähtänyt jo melkoinen tovi. Toivottavasti tapaamme taas näissä merkeissä lähiaikoina.

Terveisin, The Sharks – show continues…

Katso kuvat

Comments are closed.