Lauluaika

Timo ”Lukkari” Tavio


Olli Gréen, Kari Laiho ja Timo Tavio

Timo Tavio tuli mukaan Sharkseihin keväällä 1964. Yhteistyö alkoi, kun Olli pyysi Timoa mukaan Sharksien laulusolistiksi, jolloin voitaisiin uusia ohjelmistoa enemmän lauluvoittoiseksi – ajan hengen mukaisesti. Timo ”Lukkari” Tavio oli tunnettu lauluvirtuoosi ja musiikkimies. Olihan hän voittanut Ponnahdus pinnalle kilpailussa v. 1961 ja päässyt sen jälkeen levyttämäänkin 4 iskelmäsingleä.

Timo oli mukana vain n. vuoden, mutta sinä aikana ennätimme tehdä runsaasti keikkoja ja voittaa mm. kitaraorkestereiden SM-karsintakilpailut konserttisalissa 11.10.1964 Tennessee Walz nimisellä kappaleella. Kilpailun ylituomareina toimivat The Renegades´in jäsenet.

Matti ”Aku” Kellari

Pian Lukkarin tulon jälkeen Laihon Kari lähti armeijan harmaisiin ja hänen tilalleen tuli Matti ”Aku” Kellari. Alun perin Akun piti tuurata Karia armeijan ajan. Intin jälkeen Kari kuitenkin jätti aktiivibasistin työt Akulle, mutta oli mukana ja erittäin arvokkaana apuna Sharksien tukijoukoissa. Aku oli soittanut aikaisemmin The White Lovers yhtyeen basistina.

Comments are closed.