Meno jatkuu

Föribeat radio-ohjelman ja musikaalin innoittamina The Sharks lähti uuteen kiitoon. Olimme lupautuneet mukaan vapunaattona -08 Brankulla järjestettävään ”Viva La Brankku” tilaisuuteen. Harjoittelimme muutamia kertoja ennen tätä keikkaa ja ”uudelleen syntyminen” tuntui tosi kivalta.

Olimme kaikki innostuneita ja motivoituneita uuteen alkuun ja R & B-musiikki vaikutti edelleen haastavalta. Tyylisuunnallemme uskollisina esitämme edelleen Rolling Stonesien, Animalsien, Yardbirdsien jne kappaleita. Nykyinenkin ohjelmistomme koostuu pääasiassa 60-luvun tunnettujen R & B-bändien säveltämistä / esittämistä kappaleista.

Soittelemme ja treenailemme nyt harrastelumielellä kukin omaan tahtiinsa itsekseen ja sitten porukalla kuukausittain. The Sharks toimii nykyisin harrastelupohjalla ja keikkoja tehdään vain harvakseltaan sopivissa tilanteissa.

Nykyinen kokoonpanomme on:
Christer Qvarnström, rummut ja laulu
Matti ”Aku” Kellari, basso
Olli Gréen, kitara
Kimmo Laaksonen, kitara ja laulu
Marko Kumpula, kosketinsoittimet ja laulu


Kimmo, Marko, Christer, Matti ja Olli

Dallapen ja Sharksien yhteiskeikka Vehmassalmella jäi toistaiseksi viimeiseksi esiintymiseksi ja bändi jäi pitkälle tauolle. Koronan aiheuttamien rajoitusten vuoksi ei paluuta ole suunniteltu ja ”telakointi” jatkuu.

Comments are closed.